Helaas maar heel begrijpelijk willen we jullie melden dat wat drie weken vol feest en herdenking had moeten worden voor Sprang-Capelle nu ten einde is gekomen.


Door de huidige regelgeving zijn wij genoodzaakt om al onze evenementen voor april en mei af te lassen. Wij zijn met diverse instanties in overleg om onze evenementen te verplaatsen naar een andere datum. Hiervoor zullen wij heel hard ons best doen om er dit jaar toch nog een feest van te maken.
Wij staan als Oranjevereniging Wilhelmina volledig achter de huidige maatregelen van het RIVM. De gezondheid van ons allemaal staat nu bovenaan.
Zoals jullie weten kan dit voor een vereniging als ons hard aankomen dus vragen we jullie om ons te blijven steunen de komende tijd.


Maar het belangrijkste wat we jullie vragen is om je alsjeblieft aan de regels te houden van het RIVM. We willen met jullie allemaal 75 jaar bevrijding vieren later dit jaar in goede gezondheid!

Voor vragen kunt u contact opnemen met communicatie@ov-wilhelmina.nl, via onze sociale media kanalen of via één van uw contactpersonen.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =