Skip to content

Hollandse avond muziekbingo

Hollandse avond muziekbingo

26 april

26 april vanaf 20:00 uur De Hollandse avond muziekbingo! 

Dit jaar geen Hollandse avond zoals we gewend zijn maar wil je toch feesten? Doe dan mee met de Hollandse avond online muziekbingo! 

Geen saaie balletjes maar echte Hollandse kneiters die door je speakers blazen op 26 april vanaf 20:00 uur. We spelen met drie bingokaarten negen rondes. Daarnaast nog allerlei leuke spellen zoals raad waar hij staat, The Masked Singer en een live paardenrace. 

Daarnaast maak je nog kans op te gekke prijzen!Allemaal live te volgen op onze sociale media kanalen!

Kaarten vanaf nu te verkrijgen bij Plus Frans Andriessen aan het Raadhuisplein voor 15 euro. Daar speel je maar liefst 9 rondes mee! Dus haal vanaf morgen je kaarten en speel mee met de avond vol spanning en sensatie!

Wat is er belangrijk om te weten:

1. We starten om 20:00 uur stipt. De stream is te volgen op ons YouTube kanaal via de volgende link: https://youtu.be/r5Za8KjNftE


2. Zet op tijd alles klaar en klik op de link (15 minuten van te voren) om te checken of alles werkt.


3. Heb je vragen? Dan kun je ons bereiken via Facebook Messenger


4. Registreer jezelf om mee te doen met de bingo en de overige spellen! Dit kan door je voor- en achternaam te WhatsAppen naar het spelnummer: 06-87 96 96 81


5. Heb je bingo? Stuur dan duidelijke foto van de bingokaart met de tekst: BINGO naar het spelnummer. LET OP: De muzieknummers moeten leesbaar blijven voor controle. We raden je dus aan om met pen kruisjes te zetten.


6. Vermeld bij het insturen van het antwoord altijd duidelijk voor welk spel je antwoord is!


7. Er gaat een tijdje overheen voordat we alles gecontroleerd hebben. In de tussentijd spelen we gewoon door met de volgende nummers. Wees dus niet bang dat we je vergeten zijn. Daarnaast loopt de stream iets achter.


8. Wij bellen jou! Wij zijn NIET telefonisch bereikbaar via het spelnummer. Als je prijs hebt wordt je vanzelf gebeld door een anoniem telefoonnummer. Wordt je gebeld? Loop dan even de ruimte uit of zet het geluid van je TV zachter.


9. Bij de overige spellen is het belangrijk om te weten dat je maar 1 antwoord in kunt sturen per spel! Als je meerdere antwoorden stuurt per spel telt er geen één antwoord.


Geen zorgen voor het begin van de bingo en de andere spellen komen we bij je terug om alles nog eens uit te leggen!